e-mails
in agenda of takenlijst zetten

hoe zet je een email in de agenda of takenlijst?

Het kan handig zijn om een e-mail in de agenda te zetten, bijv. een uitnodiging, stukken voor een bespreking, een routebeschrijving, bewaking van een verzonden e-mail.
Op de juiste datum en tijd zie je dan het agenda-item met deze informatie staan. Dan kun je op dat moment de bijgevoegde stukken lezen, printen of bewerken.
- Sleep vanuit Postvak-IN de e-mail met linker muisknop naar map agenda.
- Stel de datum in van de dag van afhandeling (via pijltje bij datum) en pas de tijd aan.
- Wil je het niet vergeten? Zet dan de herinnering aan.

Slepen met de linker muisknop zet alleen de berichttekst in de agenda; met rechts slepen geeft een keuzemenu om al of niet de héle e-mail met bijlagen naar de agenda te verplaatsen of naar de agenda te kopiëren. Om te zien of er in een agenda-item tekst of een e-mailbericht is opgenomen kun je het agenda-item een achtergrondkleur geven. Je klikt daarvoor rechts en selecteert een kleur ('label') die voor jezelf de betekenis krijgt van 'bijlage aanwezig'.

Net zoals het plaatsen van een e-mail in de agenda werkt het ook bij het verplaatsen van een e-mail naar de takenlijst.

 

BEDRIJFSCOACHINGEN

YOUR EFFECTIVENESS - OUR CARE

Wij bieden training en coaching aan voor groepen en individuen. Gaat u ook voor minder stress, minder ziekteverzuim en meer effectiviteit? Wij begeleiden uw medewerkers als groep en/of juist individueel om het beste uit zichzelf en het team te halen.

PERSOONLIJKE TRAININGEN

SHAPE YOUR FUTURE, LEARN TO BE EFFECTIVE 

Ben jij klaar met altijd achter de feiten aan lopen? Ben je moe of opgebrand en wil je de controle in je leven of je werk terug? Wij helpen je om jouw kracht te ontdekken en je individueel om het beste uit zichzelf en het team te competenties zo effectief mogelijk in te zetten.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 
En ontvang meteen gratis jouw stappenplan"Drie gouden tips voor meer effectiviteit".

Versturen