TIMEMANAGEMENT.

Je bent een drukbezette professional. Een kei in je vak. Je hebt er tenslotte ook jaren voor geleerd. Je hebt al je energie en tijd er in gestoken en je bent er trots op. En met recht!

Maar nu je toch al wat jaartjes aan het werk bent, merk je dat je stress ervaart. Dat je een drukkend gevoel hebt. Dat je achter de feiten aanloopt. Misschien wel moe bent. Dat alles je te veel wordt. Dat je het overzicht (volledig) kwijt aan het raken bent.

Wist je dat dit 9 van de 10 keer niets te maken heeft met je eigen vakgebied, datgene waar je voor geleerd hebt en zo blij mee was. Maar veel meer met de continue stroom aan informatie, e-mails, bereikbaarheid, afspraken, agenda’s, interrupties, projecten, systemen, bewaarplaatsen en uitpuilende stapels op je bureau, die jouw werk met zich meebrengt.

Hiervoor biedt Tijdmanagement dé oplossing. Gestructureerd en planmatig werken kun je namelijk ook leren. En gezien de huidige informatiestroom, die 250x meer is dan iemand die in de jaren ’70 werkte, kun je je voorstellen dat hier iets in te leren valt. En wellicht ook moet. Want die stroom gaat niet ophouden, die wordt alleen maar erger. En het aantal systemen wordt niet minder, dat worden er alleen maar méér.

Wat ga je in onze TIJDMANAGEMENT MET DISC TRAINING o.a. leren?

* Hoe je grip houdt op taken, je e-mail box, je agenda, je projecten en je deadlines.
* Hoe je ongestoord kunt werken en je aandacht en focus op iets kunt behouden.
* Hoe je minder plekken gaat creëren om zaken te bewaren.
* Hoe je je omgeving kunt beïnvloeden zodat je niet continue vragen van collega’s moet beantwoorden en hun vragen jouw dag gaan bepalen.
* Hoe je weer overzicht terugkrijgt in alles wat er speelt.
* Hoe je een Light & Easy Tijdmanagement systeem in Outlook kunt inrichten zodat je planning en je
e-mails gestructureerd gaan verlopen en zelfs een lege inbox niet meer tot de onmogelijkheden behoort.
* Hoe jij in jouw unieke persoonlijkheidskleur tijdmanagement voor je kunt laten werken.

Dit alles leer je door een goede en beproefde Tijdmanagement training te volgen. Gun jezelf deze training. Gun je collega’s deze training. Juist als je denkt dat je het er niet bij kunt hebben, juist dan heb je deze training het hardste nodig.

Wij trainen OP MAAT

Onze trainingen gaan altijd gepaard met een Gedragsprofiel analyse, gebaseerd op Persolog DISC profielen. Omdat wij op maat trainen. De gedragsanalyse gebaseerd op DISC geeft jou inzicht in jouw sterke en minder sterke kanten. Die hebben we allemaal. Maar dit inzicht is wel heel behulpzaam.  Ook in Tijdmanagement. Omdat ieder uniek kleurtje (binnen het DISC kleurenspectrum) anders zal omgaan met Tijdmanagement en ook andere behoeftes heeft. Met de gedragsanalyse heb je meteen een plan van aanpak in handen voor Tijdmanagement helemaal op maat voor jouw persoonlijkheid.

Kijk hier wanneer onze volgende OPEN TRAINING TIJDMANAGEMENT MET DISC plaatsvindt en meld je aan. Of als jij collega(s) kent, die dit goed kan gebruiken, stuur deze blog dan door.

BEDRIJFSCOACHINGEN

YOUR EFFECTIVENESS - OUR CARE

Wij bieden training en coaching aan voor groepen en individuen. Gaat u ook voor minder stress, minder ziekteverzuim en meer effectiviteit? Wij begeleiden uw medewerkers als groep en/of juist individueel om het beste uit zichzelf en het team te halen.

PERSOONLIJKE TRAININGEN

SHAPE YOUR FUTURE, LEARN TO BE EFFECTIVE 

Ben jij klaar met altijd achter de feiten aan lopen? Ben je moe of opgebrand en wil je de controle in je leven of je werk terug? Wij helpen je om jouw kracht te ontdekken en je individueel om het beste uit zichzelf en het team te competenties zo effectief mogelijk in te zetten.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 
En ontvang meteen gratis jouw stappenplan"Drie gouden tips voor meer effectiviteit".

Versturen