Effectief samenwerken
Manager eN Secretaresse

inleiding

Hoe kunnen een manager en een secretaresse zo effectief en zo plezierig mogelijk samenwerken? De basis voor advies en coaching is helderheid over verwachtingen.

Programma

• Bewustworden en leren • Praktische aanpak • Werkvormen en materiaal

Resultaten

  • Helderheid over verwachtingen
  • Effectief en prettig samenwerken

Een effectieve en prettige samenwerking tussen manager en secretaresse begint bij een goede afstemming van taken en bij duidelijke werkafspraken. Het gaat feitelijk over communicatie en verwachtingenmanagement, daarom zouden we deze vorm van coaching ook dialoogcoaching kunnen noemen.

Delegeren en beslissen: welke werkafspraken kunnen zij maken, hoe wordt e-mail behandeld/afgehandeld, hoe vindt bewaking plaats van taken en acties, hoe kan archivering (elektronisch en fysiek) worden georganiseerd, etc.

Tijdens de coaching worden ook praktische tips en adviezen gegeven die de samenwerking versterken. De manager-secretaresse samenwerking wordt in-company georganiseerd en wordt vormgegeven op basis van een intakegesprek.

Hoe verder?

Beter communiceren en het managen van verwachtingen levert direct resultaat op. Neem contact met ons op voor een intakegesprek.

Kosten:

Ik heb belangstelling voor deze vorm 

Versturen

Anderen bekeken ook

Taak- en Tijdmanagement met DISC

In deze workshop van een dag krijg je praktische tips en handvatten om met een frisse blik naar de organisatie van je werk te kijken.

>

Effectieve Communicatie

Door de training volledig af te stemmen op jouw wensen, ben je er zeker van dat deze naadloos aansluit op jouw dagelijkse praktijk.

>

Effectief Samenwerken voor Manager en Secretaresse 

Hoe kunnen een manager en een secretaresse zo  effectief en zo plezierig mogelijk samenwerken? We adviseren je graag.

>
training samenwerking ict teams

Masterclass Effectief Samenwerken voor Teams

Welke vaardigheden zijn van belang om een team beter en plezieriger te kunnen laten functioneren?

>

Meld je aan bij onze regelmatige TIPS voor een super efficiente werkdag!

* Verplichte velden