EFFICIËNT & planmatig werken

inleiding

Afhankelijk van de vraagstelling van onze opdrachtgever doen wij een voorstel voor vorm en inhoud van de training Efficiënt en Planmatig Werken. In de training worden de principes van o.a. Allen, Buzan, Gleeson en Covey toegepast.
Kenmerken zijn: heldere, praktische aanpak en coaching over een periode van 2 tot 3 maanden. Er wordt gewerkt met groepen tot ca.8 deelnemers. Deze training is een uitstekende basis voor tijd- en plaatsonafhankelijk werken.

Programma

• Bewustworden en leren • Praktische aanpak • Werkvormen en Materiaal

Resultaten

Onze trainingen en coaching worden door de deelnemers zeer gewaardeerd.
Door deelnemers wordt aangegeven dat zij 1 uur en soms meer per dag extra tijd beschikbaar hebben gekregen voor het primaire proces.
Onze eigen organisatie is efficiënt en effectief ingericht. Mede daardoor hebben onze trainingen een uitstekende prijs/prestatie verhouding. Informeer naar alle mogelijkheden!

De opbouw van de training
Een interactieve training van één dag over de organisatie van het werk, clean desk principes, over communicatie en taak- en tijdmanagement. De deelnemers bepalen de doelen waaraan ze de komende tijd gaan werken en waarbij de trainer begeleiding geeft.
Na de trainingsdag komt de trainer (gem. 2 keer) op de werkplek voor individuele begeleiding.

Persoonlijke Efficiency Monitor
Voor opdrachtgevers is het belangrijk om te weten wat het effect is van de efficiencytrainingen. Daarvoor hebben wij de Persoonlijke Efficiency Monitor (PEM©) ontwikkeld. PEM is een uniek instrument voor het meten van persoonlijke efficiency en de verbetering hierin als gevolg de training en begeleiding. De monitor is opgezet volgens het principe van pretest, posttest en follow-up. Deze opzet maakt het mogelijk de efficiency van de deelnemers vóór de training, aan het einde en na een half jaar weer te geven. Uit de praktijk blijkt dat werken volgens onze opleidingsmethodiek (trainen, coachen en 'nazorg') de deelnemers in staat stelt een duidelijk beter en blijvend resultaat te bereiken.

Hoe verder?

Neem nu een besluit, ga het écht anders aanpakken en nodig ons uit voor deze training. 

Neem contact met ons op om een incompany training te plannen.

Rendement: de dag na de training kun je al het verschil merken in werkrust, werkplezier en productiviteit.

Inschrijven training Efficiënt en Planmatig Werken

Versturen

wilt u Efficiënt leren werken? > meer lezen

Anderen bekeken ook

Taak- en Tijdmanagement met DISC

In deze workshop van een dag krijg je praktische tips en handvatten om met een frisse blik naar de organisatie van je werk te kijken.

>

Effectieve Communicatie

Door de training volledig af te stemmen op jouw wensen, ben je er zeker van dat deze naadloos aansluit op jouw dagelijkse praktijk.

>

Effectief Samenwerken voor Manager en Secretaresse 

Hoe kunnen een manager en een secretaresse zo  effectief en zo plezierig mogelijk samenwerken? We adviseren je graag.

>
training samenwerking ict teams

Masterclass Effectief Samenwerken voor Teams

Welke vaardigheden zijn van belang om een team beter en plezieriger te kunnen laten functioneren?

>

Meld je aan bij onze regelmatige TIPS voor een super efficiente werkdag!

* Verplichte velden