Training efficiënt en planmatig werken

Meer tijd. Meer overzicht. Minder stress.

EFFECTIEF EN PLANMATIG WERKEN 

Met deze training krijgen je medewerkers inzicht in hun eigen persoonlijkheidsprofiel  (door middel van de DISC analyse) en leren ze verschillende vaardigheden die te maken hebben met efficiënt en planmatig werken.

Zaken zoals het belang van plannen, overzicht creëren, clean desk policy, effectief communiceren en taakmanagement komen uitgebreid aan bod. Ook krijgt het team handvatten aangereikt voor efficiënte communicatie.

Het aanleren van persoonlijke vaardigheden op het gebied van Effectieve Communicatie wordt gemakkelijker omdat we het Persolog Persoonlijkheidsprofiel (DISC) bij elk van de deelnemers afnemen. Hierdoor krijgen ze meer inzicht in hoe ze werken en waarom op die manier (persoonlijke gedragsvoorkeur).

Dit inzicht helpt het team om te groeien in persoonlijke effectiviteit. De deelnemers leren zichzelf beter kennen en krijgen inzicht in hoe ze hun werk effectiever kunnen plannen en organiseren. Dat levert niet alleen meer werk op in minder tijd, maar ook minder stress voor de deelnemers en dus ook voor de organisatie.

INHOUD

ONDERWERPEN
De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:
- Organisatie van het werk.
- Clean desk principes.
- Communicatie.
- Taak- en tijdmanagement.

De dag na de masterclass zal er al verschil zijn in effectief en planmatig werken. Je merkt:
- Minder stress.
- Betere en snellere afhandeling van taken.
- Minder overuren.
- Gestructureerd en planmatig werken.

RESULTATEN
Na deze training hebben de deelnemers het volgende geleerd:
- Het belang van organiseren.
- Taken inplannen.
- Effectief communiceren.
- Tijd realistisch indelen.
- Orde op de werkvloer.
- Duidelijke structuur in de agenda.


PROGRAMMA

THEORIE
De theorie rondom effectief plannen en tijdmanagement wordt behandeld. Zaken zoals het belang van plannen, overzicht creëren, clean desk policy, effectief communiceren en taakmanagement komen uitgebreid aan bod. Ook krijgen de deelnemers handvatten aangereikt voor efficiënte communicatie.

PERSOLOG DISC ANALYSE
Daarna nemen wij de Persolog DISC analyse bij de deelnemers af, zodat ze meer inzicht krijgen in hun persoonlijke gedragsvoorkeuren t.a.v. effectief en planmatig (samen)werken.

PRAKTISCHE AANPAK
We gaan de praktijk in door middel van het bespreken van praktijksituaties en daadwerkelijk oefenen van wat er is overgedragen. Bijvoorbeeld door middel van simulatie van telefoongesprekken en voorbeelden van interne communicatie.PRAKTISCH

- Omdat elke organisatie anders is, wordt het programma op maat gemaakt en aangepast aan de specifieke vraagstelling.
- Voor deelnemers aan de training die na afloop nog meer persoonlijke begeleiding of hulp nodig hebben, bieden wij een Coaching traject aan.
Meer informatie over onze coaching, vind je hier

INTAKE

Voorafgaand aan de trainingsdag zal er met alle deelnemers een telefonisch intakegesprek plaatsvinden.

Hierdoor krijgen wij goed inzicht in de persoonlijke groei- en leerdoelen en kunnen wij onze training beter laten aansluiten op de persoonlijke behoeften.

KOSTEN

Deze uitgebreide training wordt in 1 dag gegeven en kost € 295,- (excl. BTW) per deelnemer; wij berekenen minimaal 8 deelnemers.

INTERESSE?

Wil jij ook medewerkers die effectief werken en realistisch en strak kunnen plannen? Vraag dan nu deze training aan en zorg voor een echte verandering. Vul bijgaand formulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Versturen

VOLLEDIG AANBOD

Training Efficiënt en Planmatig werken

Lees verder

Training Taak- en Tijdmanagement

Lees verder

Masterclass Tijdmanagement

Lees verder

Training Effectief Communiceren

Lees verder

Training Effectief Samenwerken voor teams

Lees verder

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 
En ontvang meteen gratis jouw stappenplan "Drie gouden tips voor meer effectiviteit".

Versturen