COAcHING ONLINE
Nieuw nu nog gemakkelijker
.

KOM IN BEWEGINg

Wil jij verder groeien in je (werk)leven? Wil je meer, grootser, geweldiger dan waar je nu bent? Met ons coaching traject helpen we jou om de kracht in jezelf te ontdekken, op te staan en in beweging te komen. Om te groeien naar wie jij werkelijk bent en vandaar uit verder te gaan leven.

Door middel van het Persolog Persoonlijkheidsprofiel (DISC) krijg je meer inzicht in jouw competenties en uitdagingen. Je leert jezelf beter kennen en maakt aan de hand van de coaching de nodige stappen om echt te groeien en te ontwikkelen.

DISC INHOUD

COACHING OP BASIS VAN DE PERSOLOG PERSOONLIJKHEIDS PROFIELEN

De trainingen/coaching waarin Persolog DISC profielen worden gebruikt, worden gegeven door gecertificeerde trainers. De training is bedoeld voor mensen die hun persoonlijke en sociale competenties willen verbeteren. De profielen laten een dynamiek zien van jouw gedrag en onderliggende overtuigingen met veel mogelijkheden voor de eigen ontwikkeling en onder andere verbetering van de communicatie.

DE INHOUD
1. Fundamenten en achtergronden van gedrag. 
2. Het genereren van jouw eigen persoonlijkheidsprofiel met de vragenlijsten van Persolog.
3. Beschrijven en begrijpen van jouw eigen gedragsstijl in een bepaalde omgeving.
4. Respecteren van de gedragsstijlen van anderen.
5. Effectief met anderen omgaan en succesvolle strategieën voor samenwerking ontwikkelen. 
6. Persoonlijk actieplan ter verbetering van prestaties.

WAT MAAKT DEZE BENADERING BIJZONDER?

Pragmatisch en praktisch
De vier gedragsstijlen zijn makkelijk te begrijpen en te onthouden. Het Persolog Persoonlijkheidsmodel kan snel worden toegepast in het dagelijks leven helpt om snel en op eenvoudige wijze voortgang te boeken.

Wetenschappelijk gebaseerd
De persoonlijkheidsvragenlijsten van Persolog zijn gebaseerd op wetenschappelijke modellen, statistisch getoetst op hun betrouwbaarheid en gevalideerd voor het Nederlandse taalgebied.

DIT LEER JE: 
- Hoe herken en ontwikkel ik mijn sterke kanten?
- Hoe kan ik anderen beter inschatten en benaderen?
- Hoe kan ik wrijvingen en conflicten reduceren?
- Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten?
- Hoe kan ik de mensen in mijn omgeving aanmoedigen en vooruithelpen?
- Wat is voor mij de “juiste” plek?
- Wie kan mij het beste aanvullen?

DOWNLOAD HIER DE PERSOLOG BROCHURE 

PRAKTISCH

Het Coaching traject Persoonlijke groei (Online) bestaat uit 3 sessies. Vooraf aan de coaching vindt een kennismakingsgesprek plaats op ons kantoor in Rotterdam. We willen je graag leren kennen en ontmoeten en bespreken hoe en wanneer we de online coaching laten plaatsvinden. Vooraf aan de eerste sessie vul je online een analyse in om jouw DISC kleur te bepalen. Dit rapport wordt naar je toe gestuurd en vormt de leidraad van de coaching gesprekken.

Elke sessie duurt circa 1,5 á 2 uur. In de eerste sessie starten we met het uitgebreid doornemen van het rapport. Je krijgt inzicht in jouw eigen kleur en gaat leren waarom jij op een bepaalde manier reageert op omstandigheden of andere mensen. Iedereen heeft sterke en zwakke kanten. We helpen je om jouw sterke kanten maximaal te benutten en te doen waar je echt goed in bent. Daarnaast kijken we waar jouw zwakke punten kunnen worden omgebogen voor effectiever gedrag.

In de tweede sessie helpen we om jouw talenten te ontdekken. Dit gaan we doen door "deep dive" in jouw talenten. Ook nemen we een kijkje wat jouw motiverende omstandigheden zijn. Dat betekent waar ga jij van "aan" en waar word je echt "blij" van.

Uiteindelijk bereik je niks zonder een duidelijk plan. In de derde sessie stellen we daarom persoonlijke doelen en werken we stappen uit naar die doelen toe. We coachen je voor elke stap die je gaat zetten en motiveren je om je doel te bereiken.

Je investering bedraagt (incl. online korting): 
3 sessies, inclusief DISC analyse: € 725 - (ex. btw).

Indien gewenst kan er in overleg besloten worden om gezamelijk een vervolg te geven na de 3 sessies.

INTERESSE?

Vul vrijblijvend dit formulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Versturen

trainingen

YOUR EFFECTIVENESS - OUR CARE

Wij bieden training en coaching aan voor groepen en individuen. Ga jij ook voor minder stress, minder ziekteverzuim en meer effectiviteit? Wij begeleiden je medewerkers als groep en/of juist individueel om het beste uit zichzelf en het team te halen.

BEKIJK ONZE WERKWIJZE

COaching

SHAPE YOUR FUTURE, LEARN TO BE EFFECTIVE 

Ben jij klaar met altijd achter de feiten aan lopen? Ben je moe of opgebrand en wil je de controle in je leven of je werk terug? Wij helpen je om jouw kracht te ontdekken en om het beste uit jezelf te halen. Zo haal je individueel het beste uit jezelf en kun jij je talenten en competenties zo effectief mogelijk inzetten.

Meer OVER COACHING

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 
En ontvang meteen gratis jouw stappenplan "Drie gouden tips voor meer effectiviteit".

Versturen