Online trainingen met DISC

ONLINE Training 

BEWEZEN, EENVOUDIG EN NET ZO GEMAKKELIJK.

Natuurlijk vinden we het elkaar ontmoeten veel leuker en soms ook persoonlijker. Echter zijn we door de situatie in de wereld ook gewend geraakt om met elkaar te communiceren via de telefoon, whatsapp, facebook messenger, TikTok, Teams, Meet, Zoom etc. Samen werken aan projecten online, meetings volgens, presentaties bijwonen gebeurd nu zoveel mogelijk online. Zelfs sollicitaties gesprekken worden online afgenomen. Blijft dit zo ja en nee. On en offline zal onderdeel blijven van ons zakelijk en prive leven.  

Efficiency Partners traint nu ook online, dat doen we bij voorkeur met een beperkte aantal cursisten tegelijkertijd. We hebben hiervoor een systeem ontworpen (gebaseerd op ervaringen) waarin we de hoogste effectiviteit weten te behalen..hoe? neem dan contact met ons op dan vertellen we je dit graag natuurlijk. 

Welke tools gebruiken WIJ?

DE TECHNIEK

Via Internet bereiken we elkaar. We maken hiervoor gebruik van de volgende communicatie platforms:

WebEx

Gebouwd om barrières te doorbreken en mensen samen te brengen om uitzonderlijk werk te doen, waar ook ter wereld. Naadloze samenwerking, 

TEAMS

Teams is een communicatie- en samenwerkingsplatform dat chatmogelijkheden, videoconferentie, bestandsopslag, waaronder gedeelde bestanden, en integratie van applicaties samenbrengt.

GOOGLE MEET

Overal veilig in contact blijven, samenwerken en plezier hebben. Met Google Meet kan iedereen veilig videovergaderingen van hoge kwaliteit maken en eraan deelnemen met maximaal 250 mensen.

ZOOM

In 2020 is Zoom een van de toonaangevende software-apps voor videoconferenties geworden. 

DISC geeft je inzicht IN:

"jezelf" maar ook in "anderen"

  • Mensen met een dominante gedragsstijl (D) zijn gemotiveerd om problemen op te lossen en snel tot resultaat te komen.
  • Mensen van wie de gedragsstijl gekenmerkt wordt door invloed (I) zijn gemotiveerd om anderen te overtuigen. Zij zijn open en doorgaans optimistisch in hoe zij hun gedachten en gevoelens uitdrukken.
  • Mensen met een stabiele gedragsstijl (S) zijn gemotiveerd om een voorspelbare omgeving te creëren. Zij zijn geduldig en kunnen goed luisteren.
  • Mensen met een consciëntieuze gedragsstijl (C) zijn gemotiveerd om hoge normen na te streven. Aangezien deze mensen fouten willen voorkomen hechten zij veel waarde aan details en nauwkeurigheid

Wat is nu mijn eigen gedragsprofiel?
Iedereen heeft van iedere gedragsstijl (DISC) een raakvlak. Alleen zullen er 1 a 2 gedragsstijlen veel nadrukkelijker uitspringen. Al een beetje benieuwd wat jouw gedragstijl (DISC) precies zou zijn?

VOLLEDIG AANBOD

Kennismaking met DISC

Meer lezen

Bekijk al onze trainingen

Meer lezen

DISC-in-1 DAG

Meer lezen

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 
En ontvang meteen gratis jouw stappenplan "Drie gouden tips voor meer effectiviteit".

Versturen