hart voor
mensen

Wie zijn wij?

Ons bedrijf bestaat omdat wij hart hebben voor mensen. We trainen en coachen mensen zodat ze kunnen groeien in hun competenties. Dat doen we op basis van trainingen op maat. Alle coaching is gebaseerd op het Persolog Persoonlijkheidsprofiel (DISC) waardoor mensen hun sterke kanten leren kennen en zo effectief mogelijk gaan inzetten. Wij bieden een unieke combinatie van zowel training voor groepen als persoonlijk. Daarbij kunnen we dus teams versterken en heel persoonlijk op maat coachen. 


Als expert in efficiënt en effectief werken willen we een partner zijn voor onze opdrachtgevers. Een partner die je kent en die je begrijpt. En bij wie je zeker kunt zijn van uitstekende, blijvende resultaten. Sinds 1997 heeft Efficiency Partners duizenden medewerkers en vele teams getraind en gecoacht bij bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties.

BEKIJK ONZE REFERENTIES

Bekijken

MICHEL BLAIRON 
partner - trainer - speaker 

"Ik werk al jaren met mensen op diverse posities in de samenleving en blijf me steeds verbazen hoe mooi en bijzonder mensen eigenlijk zijn. Als trainer ben ik het meest gericht op het bijbrengen en verrijken van mensen met nieuwe kennis en kunde zodat hun professionele werkleven verrijkt gaat worden. Als ondernemer ben ik energievol, passievol en sta open voor nieuwe ontwikkelingen.

Eerlijkheid is één van onze sterkste drijfveren. We houden van open en transparant zijn, duidelijk in wat we wel en niet kunnen, wat we wel en niet willen zijn. Ik beloof dat een ontmoeting met de trainers van EP een ervaring zal zijn die je lang plezier zal geven. "

DISC Coach

ESTRELLA Blairon
partner - coach - trainer

Ik ben DISC-kundige geworden omdat ik er écht in geloof. Als ik mijn overtuigingen en waarden bewust bekijk, kan ik zelf kiezen wat voor gedrag ik toepas in iedere situatie. Deze bewustwording en dit inzicht hebben mij enorm geholpen om het stuur weer zelf in handen te nemen.

En daarmee wil ik jou ook helpen. Zodat er ook bij jou een lichtje van herkenning en inzicht aan gaat en dat je gaat genieten van veel meer eigenheid, begrip voor anderen en meer effectiviteit in je (werk)leven. Daar geloof ik in. Daar sta ik achter. Daar ga ik voor.”

ARJAN WIETSES 
Linked-partner - trainer - Performer

De weg vooruit is meestal niet recht omhoog maar loopt in cirkels naar de top! Vanuit DISC op zoek naar jouw weg naar de top? Elke reis heeft zo zijn eigen obstakels. Net even anders denken, inzicht krijgen in jezelf en anderen maakt een volgende stap mogelijk. Als trainer denk ik graag net even anders, samen komen we zeker verder.

Ik ben goed in het managen van veranderingen en daarin een weg zien te vinden. Iets wat onmogelijk lijkt, mogelijk te maken. Met passie en enthousiasme train ik mensen, organisaties en leidersteams. 

Als professionele performer (d.m.v. het spelen van een clown) ben ik zo een toegevoegde waarde in het trainen en coachen. Hierin benader ik de DISC persoonlijkheid op een hele leuke ontspannende en spelende manier, minder zakelijk meer menselijk.. 

HELENA TE VELDE
Linked-partner - trainer - executive coach

Coaching en training zijn manieren om samen op weg te gaan om inzichten te krijgen. Het DISC profiel is daarbij een spiegel waar we samen in kijken, zonder oordeel, constaterend. Hierdoor komt inzicht, begrip van wat hindert of tot dat, wat op dat moment verborgen was. In de afgelopen 20 jaar heb ik medewerkers van allerlei lagen van de beroepsbevolking mogen begeleiden in dit proces, overal ter wereld.

Er is geen mooier en bevredigender moment dan de ontdekking waar de blokkade zat en die te overwinnen, waardoor inzicht en begrip ontstaan, hetgeen een weg maakt om verder te kunnen. 

 Mijn kracht zit hem vooral om praktische uitwerking van de coaching en training met toepasbare en realistische doelen te realiseren.

Mijn specialiteiten: Excecutive coaching en Efficiëntie training in het Nederlands en in het Engels. 

Mascha DEN HAAN
Linkend-partner, Trainer - Disc coach 

Training is een rode draad in mijn leven gebleken. Ik ben goed in het overbrengen van kennis en kunde. Door mijn capaciteiten te koppelen aan jouw persoonlijke DISC-gedragsanalyse, gaan wij samen veranderingen teweeg brengen.

Het stellen van doelen maakt dat je veel verder komt in je leven en hierdoor groei je vooral op persoonlijk vlak, zowel zakelijk als privé. Het hebben van persoonlijke en haalbare doelen is in mijn leven ook zeer effectief gebleken, vooral om verschillende rollen goed en effectief uit te voeren. Daar ga je van ‘aan’. Dat geeft richting. Dat geeft energie.

De DISC-gedragsanalyse geeft je dit inzicht. En met onze trainingen DISC ga je hierdoor veel bewuster keuzes maken in jouw gedrag en daarmee is jouw persoonlijke groei gewaarborgd." 

Mijn hart is daarnaast om ouders en kinderen te helpen met DISC. Begrip over het gedrag van je kind kan je als ouder enorm gaan helpen bij de ontwikkeling ervan, samen groeien.

trainingen

YOUR EFFECTIVENESS - OUR CARE

Wij bieden training en coaching aan voor groepen en individuen. Ga jij ook voor minder stress, minder ziekteverzuim en meer effectiviteit? Wij begeleiden je medewerkers als groep en/of juist individueel om het beste uit zichzelf en het team te halen.

BEKIJK ONZE WERKWIJZE

COaching

SHAPE YOUR FUTURE, LEARN TO BE EFFECTIVE 

Ben jij klaar met altijd achter de feiten aan lopen? Ben je moe of opgebrand en wil je de controle in je leven of je werk terug? Wij helpen je om jouw kracht te ontdekken en om het beste uit jezelf te halen. Zo haal je individueel het beste uit jezelf en kun jij je talenten en competenties zo effectief mogelijk inzetten.

Meer OVER COACHING

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 
En ontvang meteen gratis jouw stappenplan "Drie gouden tips voor meer effectiviteit".

Versturen