Efficiency partners EEN
WERELD VOL MOGELIJKHEDEN

Wie zijn wij?

Als expert in efficiënt en effectief werken willen we een partner zijn voor onze opdrachtgevers. Een partner die je kent en die je begrijpt. En bij wie je zeker kunt zijn van uitstekende, blijvende resultaten.

Sinds 1997 hebben we duizenden medewerkers en vele teams getraind en gecoacht bij bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties.

Hans Brinkhuis

Hans heeft veel ervaring met het implementeren van veranderingen en het bereiken van (re-)organisatiedoelen bij de overheid, de zorgsector en zakelijke dienstverlening..
Zijn expertise op het gebied van trainen en coachen is zeer gevraagd; van individuele coaching tot grote projecten met soms honderden medewerkers die getraind en begeleid worden.
Hans is registerbedrijfskundige en gecertificeerd DISC trainer/coach.

Als je het leuk of nuttig vindt om Hans aan je LinkedIn netwerk toe te voegen: Linkedin Hans Brinkhuis

michel blairon

Michel heeft jarenlange ervaring als ICT-projectmanager en trainer. Hij is een gepassioneerde spreker/trainer, die vanuit enthousiasme en duidelijkheid mensen traint en helpt veranderingen te omarmen. Als coach heeft Michel de rust om te luisteren en door te vragen om zo tot de kern en daarmee tot een oplossing komen. 

Als je het leuk of nuttig vindt om Michel aan je LinkedIn netwerk toe te voegen: Linkedin Michel Blairon

ESTRELLA blairon

Mijn ervaring is breed. Ik heb jarenlang gewerkt als Human Resources Manager, Personeelsfunctionaris en Directie Secretaresse/Personal Assistant. Daarnaast spreek ik op nationale en internationale vrouwenconferenties en coach ik al ruim 10 jaar voornamelijk vrouwen op het gebied van privé, werk en persoonlijk leven. 

Estrella is DISC gecertificeerde trainer en geeft coaching in o.a. jobcrafting, sterkte en zwakte anlyses, en nieuwe inzcihten geven d.m.v. gedragsprofielen op te stellen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?> een training zoeken > neem Contact op

Meld je aan bij onze regelmatige TIPS voor een super efficiente werkdag!

* Verplichte velden