hart voor
mensen

Wie zijn wij?

Ons bedrijf bestaat omdat wij hart hebben voor mensen. We trainen en coachen mensen zodat ze kunnen groeien in hun competenties. Dat doen we op basis van trainingen op maat. Alle coaching is gebaseerd op het Persolog Persoonlijkheidsprofiel (DISC) waardoor mensen hun sterke kanten leren kennen en zo effectief mogelijk gaan inzetten. Wij bieden een unieke combinatie van zowel training voor groepen als persoonlijk. Daarbij kunnen we dus teams versterken en heel persoonlijk op maat coachen. 


Als expert in efficiënt en effectief werken willen we een partner zijn voor onze opdrachtgevers. Een partner die je kent en die je begrijpt. En bij wie je zeker kunt zijn van uitstekende, blijvende resultaten. Sinds 1997 heeft Efficiency Partners duizenden medewerkers en vele teams getraind en gecoacht bij bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties.

BEKIJK ONZE REFERENTIES

Bekijken

MICHEL BLAIRON 
partner - trainer - COACH

"Ik werk al jaren met mensen op diverse posities in de samenleving en blijf me steeds verbazen hoe mooi en bijzonder mensen eigenlijk zijn. Als trainer ben ik het meest gericht op het bijbrengen en verrijken van mensen met nieuwe kennis en kunde zodat hun professionele werkleven verrijkt gaat worden. Als trainer ben ik energievol, passievol en sta open voor nieuwe ontwikkelingen.

Eerlijkheid is één van onze sterkste drijfveren. We houden van open en transparant zijn, duidelijk in wat we wel en niet kunnen, wat we wel en niet willen zijn. Ik beloof dat een ontmoeting met de trainiers van EP een ervaring zal zijn die je lang plezier zal geven. "

ESTRELLA Blairon
partner - coach - trainer

Ik ben DISC-kundige geworden omdat ik er écht in geloof. Als ik mijn overtuigingen en waarden bewust bekijk, kan ik zelf kiezen wat voor gedrag ik toepas in iedere situatie. Deze bewustwording en dit inzicht hebben mij enorm geholpen om het stuur weer zelf in handen te nemen.

En daarmee wil ik jou ook helpen. Zodat er ook bij jou een lichtje van herkenning en inzicht aan gaat en dat je gaat genieten van veel meer eigenheid, begrip voor anderen en meer effectiviteit in je (werk)leven. Daar geloof ik in. Daar sta ik achter. Daar ga ik voor.”

Mascha DEN HAAN
Linkend-partner, Trainer - Disc coach

"Coaching en training is een een rode draad in mijn  carriere. Ik ben goed in het overbrengen van kennis en kunde. Door mijn creativiteit te koppelen aan jouw persoonlijke DISC-gedragsanalyse, gaan wij samen kijken waar we jouw visie kunnen omzetten in haalbare doelen. 

Met deze doelen kom je veel verder in je leven en hierdoor groei je op persoonlijk vlak, zowel zakelijk als privé. Het hebben van persoonlijke en haalbare doelen is in mijn leven ook zeer effectief gebleken. Daar ga je van ‘aan’. Dat geeft richting. Dat geeft energie.

De DISC-gedragsanalyse geeft je dit inzicht. Hierdoor kun je veel bewuster keuzes maken in jouw gedrag en daarmee is jouw persoonlijke groei gewaarborgd."

trainingen

YOUR EFFECTIVENESS - OUR CARE

Wij bieden training en coaching aan voor groepen en individuen. Ga jij ook voor minder stress, minder ziekteverzuim en meer effectiviteit? Wij begeleiden je medewerkers als groep en/of juist individueel om het beste uit zichzelf en het team te halen.

BEKIJK ONZE WERKWIJZE

COaching

SHAPE YOUR FUTURE, LEARN TO BE EFFECTIVE 

Ben jij klaar met altijd achter de feiten aan lopen? Ben je moe of opgebrand en wil je de controle in je leven of je werk terug? Wij helpen je om jouw kracht te ontdekken en om het beste uit jezelf te halen. Zo haal je individueel het beste uit jezelf en kun jij je talenten en competenties zo effectief mogelijk inzetten.

Meer OVER COACHING

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 
En ontvang meteen gratis jouw stappenplan "Drie gouden tips voor meer effectiviteit".

Versturen