effectiviteit 
WERKT

BEDRIJFSTRAININGEN

EFFECTIVITEIT WERKT
Voorkom burn-out, stress en een slechte sfeer. Laat je medewerkers kennis maken met Efficiency Partners en wij helpen jouw teams of medewerkers om effectief en met plezier te werken.

Wil jij ook dat je mensen groeien en hun competenties verhoogd worden? Ga je voor minder ziekteverzuim, minder burn-outs en vooral: minder stress? Efficiency Partners helpt jouw medewerkers om effectief te leren werken en zo meer plezier te ervaren in hun werk. Blije medewerkers zijn goed voor je bedrijf!

AL ONZE TRAININGEN ZIJN GEBASEERD OP EN MET BEHULP VAN HET PERSOLOG PERSOONLIJKHEIDSPROFIEL (DISC). 

Bekijken
Aanmelden

DISC geeft je inzicht IN:

"jezelf" maar ook in "anderen"

  • Mensen met een dominante gedragsstijl (D) zijn gemotiveerd om problemen op te lossen en snel tot resultaat te komen.
  • Mensen van wie de gedragsstijl gekenmerkt wordt door invloed (I) zijn gemotiveerd om anderen te overtuigen. Zij zijn open en doorgaans optimistisch in hoe zij hun gedachten en gevoelens uitdrukken.
  • Mensen met een stabiele gedragsstijl (S) zijn gemotiveerd om een voorspelbare omgeving te creëren. Zij zijn geduldig en kunnen goed luisteren.
  • Mensen met een consciëntieuze gedragsstijl (C) zijn gemotiveerd om hoge normen na te streven. Aangezien deze mensen fouten willen voorkomen hechten zij veel waarde aan details en nauwkeurigheid

Wat is nu mijn eigen gedragsprofiel?
Iedereen heeft van iedere gedragsstijl (DISC) een raakvlak. Alleen zullen er 1 a 2 gedragsstijlen veel nadrukkelijker uitspringen. Al een beetje benieuwd wat jouw gedragstijl (DISC) precies zou zijn?

BLOG'S

Wij voegen graag waarde toe aan jouw werkdag door je te inspireren met onze blogs.

TIMEMANAGAMENT!

01 oktober 2018

Je bent een drukbezette professional. Een kei in je vak. Je hebt er tenslotte ook jaren voor geleerd. Je hebt al je energie en tijd er in gestoken en je bent er trots op. En met recht!

Meer lezen

JUST DO IT

26 september 2018

Deze slogan is zeer succesvol gebleken. Je kent ‘m vast wel van het grote bedrijf Nike. Topsporters die met hun bijna onmenselijk prestaties roepen ‘Just do It’.

Meer lezen

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 
En ontvang meteen gratis jouw stappenplan "Drie gouden tips voor meer effectiviteit".