WIE KOZEN ER VOOR TRAININGEN EN COACHING VAN 
EFFICIENCY PARTNERS?

Referenties

De trainers en coaches van Efficiency Partners werken al jaren succesvol voor vele organisaties, zowel in de zakelijke dienstverlening als in (semi)overheid.

Een paar voorbeelden van opdrachtgevers en projecten ziet u hieronder.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Provincie Zuid Holland

Coaching van medewerkers

Veelzijdigheid is wat de provincie Zuid-Holland kenmerkt. Staan voor een slimmer, schoner en sterker Zuid-Holland. Een uitdaging waar 1.600 collega’s van de provincie samen met het bedrijfsleven, maatschappelijke partners en overheden dagelijks aan werken.
Efficiency Partners coach een aantal medewerkers in hun persoonlijke groei, omgaan met druk, veranderingen en alles vanuit DISC en de eigen persoonlijkheis analyse.

TASK FORCE HEALTH CARE

effectief samenwerken voor teams

The Dutch are some of the happiest and healthiest people on earth. Why? Because we take care of each other. Because our country was built on cooperation. We are entrepreneurial, resourceful and highly educated. This has resulted in the best healthcare in Europe and an internationally leading Life Sciences & Health sector. For our team we wanted to get closer in working together and to understand where we strengthen or weaken ourself when working together. EP trainers helped us wonderfully during the training and give tremendous inside of DICS and the use of it. 

Reflecta Automation

Training TAAK EN TIJDMANAGEMENT MET DISC

Reflecta Automation BV uit Capelle a.d. IJssel ontwikkelt betrouwbare moderne software systemen op het gebied van sales en marketing voor de fashiongroothandel of -merk. Zij hebben klanten uit allerlei sectoren in de fashionbranche: Van groothandelaren, merken en CMT, tot productie en private labelbedrijven; van kleding, schoenen en accessoires tot sportartikelen en alles daartussen in. Zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld die ze implementeren en die een totaaloplossing biedt voor e-Commerce en CRM.

Best Workers BV

Training TAAK EN TIJDMANAGEMENT MET DISC

Best Workers BV uit Den Haag is een eigentijds detacherings- en uitzendbureau voor personeel in de logistiek, techniek en beveiliging.
Zij leveren personeel in heel Nederland voor diverse sectoren. Een hands-on bedrijf met korte lijnen en snel resultaat. Een ontzorger in optima forma.

MERCER

COACHING SOCIALE VAARDIGIHEDEN

Mercer is een mondiale aanbieder van advies op het gebied van Health, Wealth en Career. Bij Mercer bevorderen we de gezondheid, welvaart en carrières van meer dan 115 miljoen mensen.

Efficiency Partners helpt mensen om hun soft skills verder te ontwikkelen en toe te passen.

DUO Groningen

PERSOONLIJKE COACHING TAAK EN TIJDMANAGEMENT MET DISC (groep 8 personen)

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) voert als baten-lastendienst in opdracht van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) onderwijswetten en - regelingen uit. In opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties ondersteunt DUO de gemeenten bij de uitvoering van de Wet inburgering.
Voor de medewerkers van het Kennis- en Leercentrum van DUO Groningen heeft Efficiency Partners trainingen Efficient en Planmatig Werken gegeven, inclusief persoonlijke begeleiding. Ook medewerkers van de Bedrijfsschool zijn getraind en begeleid. 

NCTV

Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) beschermt Nederland tegen bedreigingen die de maatschappij kunnen ontwrichten. Sinds de oprichting van de NCTV is er binnen de Rijksoverheid één organisatie verantwoordelijk voor terrorismebestrijding, cyber security, nationale veiligheid en crisisbeheersing. De focus ligt op het voorkomen en beperken van maatschappelijke ontwrichting.
Bij de NCTV trainen en coachen wij medewerkers om de efficiëncy en effectiviteit in de werkorganisatie te versterken.

Unie van waterschappen

Werkwijzer voor Unie van Waterschappen

De Unie is een organisatie van regionaal samenwerkende professionals met een passie voor vernieuwen en verbeteren. Vanuit die passie voor verbetering is Efficiency Partners gevraagd de Unie te begeleiden in het maken van een werkwijzer voor het in- en externe e-mailverkeer. Het proces van het implementeren van de werkwijzer heeft geleid tot een scherpere bewustwording van het belang van het maken van heldere afspraken en heeft een zeer positief effect gehad op de kwaliteit van de communicatie.

EN WAT
kunnen wij
 
voor jou  betekenen?een training zoeken neem Contact op

MINISTERIES

Efficient en Planmatig Werken bij Ministeries

De Rijksgebouwendienst heeft in het Wijnhavenkwartier in Den Haag huisvesting gerealiseerd voor de ministeries van Veiligheid en Justitie en van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Deze nieuwbouw is tot op dit moment het grootste bouwproject van de Rijksgebouwendienst, met torens van 147 meter.
Efficiency Partners traint en begeleidt medewerkers van een aantal directies op het gebied van efficient en planmatig werken.

Nyenrode

Efficiënt en effectief werken en studeren op Nyenrode

Nyenrode Business Universiteit is de enige particuliere universiteit in Nederland. Nyenrode leidt ambitieuze, creatieve en talentvolle studenten op tot verantwoordelijke en integere accountants, entrepreneurs en business leiders in een steeds complexer wordende wereld. Nyenrode hecht grote waarde aan sociaal bewustzijn en duurzaam leiderschap en hanteert daarom de kernwaarden Leadership, Entrepreneurship, Stewardship. Voor de 65-jaar jonge Nyenrode Business Universiteit verzorgt Efficiency Partners trainingen en workshops, zowel ter ondersteuning van de deelnemers aan MBA-programma's als voor de interne organisatie.

Brink groep

Management, advies en automatisering voor bouw, huisvesting en vastgoed. Dat is de kern van de dienstverlening van de Brink Groep, met vestigingen in Leidschendam en Eindhoven. De Brink Groep speelt verschillende rollen in processen op het terrein van gebiedsontwikkeling, vastgoedadvies, bouwmanagement en -advies, huisvestingsadvies, onderhoudsadvies, kosten-kwaliteitsadvies.
Voor professionals en hun management verzorgen wij regelmatig trainingen in efficiënt en effectief werken en het toepassen van praktische mogelijkheden van Outlook.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 
En ontvang meteen gratis jouw stappenplan "Drie gouden tips voor meer effectiviteit".

Versturen