De DISC kent vier kwadranten, die elk voor zich staan voor vier verschillende gedragsstijlen.

Persolog
persoonlijkheids
profiel (DISC)

PERSOLOG ® PERSOONLIJKHEIDS-  PROFIEL (DISC)

Het Persolog® Persoonlijkheidsmodel beschrijft menselijk gedrag op basis van vier gedragsstijlen: D, I, S en C, en stuurt aan op een beter begrip van de eigen motivatie en die van anderen.

Bekijken
Aanmelden

DISC geeft je inzicht IN:

"jezelf" maar ook in "anderen"

  • Mensen met een dominante gedragsstijl (D) zijn gemotiveerd om problemen op te lossen en snel tot resultaat te komen.
  • Mensen van wie de gedragsstijl gekenmerkt wordt door invloed (I) zijn gemotiveerd om anderen te overtuigen. Zij zijn open en doorgaans optimistisch in hoe zij hun gedachten en gevoelens uitdrukken.
  • Mensen met een stabiele gedragsstijl (S) zijn gemotiveerd om een voorspelbare omgeving te creëren. Zij zijn geduldig en kunnen goed luisteren.
  • Mensen met een consciëntieuze gedragsstijl (C) zijn gemotiveerd om hoge normen na te streven. Aangezien deze mensen fouten willen voorkomen hechten zij veel waarde aan details en nauwkeurigheid

Wat is nu mijn eigen gedragsprofiel?
Iedereen heeft van iedere gedragsstijl (DISC) een raakvlak. Alleen zullen er 1 a 2 gedragsstijlen veel nadrukkelijker uitspringen. Al een beetje benieuwd wat jouw gedragstijl (DISC) precies zou zijn?

VOOR WIE is DISC?

Iedereen werkt, iedereen die gaat werken straks (bv studenten), waar verandering van baan/werkgever of functie gaan plaatsvinden. personen die met verschillende teams werken. Maar ook voor mensen die juist veel met verschillende mensen in hun werk te maken hebben. Kortom...eigenlijk iedereen die graag wil leren en groeien op persoonlijk vlak.

PERSOLOG ® PERSOONLIJKHEIDSPROFIEL (DISC) 

Al onze traningen zijn gebaseerd op de Persolog persoonlijkheidsprofielen (DISC). Deze profielen helpen mensen zichzelf en anderen beter te begrijpen, gemakkelijker de juiste werkplek te vinden, hun sociale competenties te trainen en hun effectiviteit te vergroten.
Hiermee werken wij altijd heel persoonlijk en helemaal op maat.

Voor meer info, download the broshure.
         

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 
En ontvang meteen gratis jouw stappenplan "Drie gouden tips voor meer effectiviteit".

Versturen