START MET mooie inzichten

“Je kan niet vroeg genoeg starten om een persoonlijkheidsanalyse te doen. Jongeren op weg helpen door ze inzicht te geven en hoe kansen te grijpen, door potentie zichtbaar te maken. Door ze waardevol te zien en zo ook te benaderen, geloof in ze spreken!" 

Echt Luisteren! 

Jij kan niet communiceren” zei iemand met een sterk D-gedragsprofiel over een ander. Ikzelf had net met die persoon gesproken maar mijn ervaring was die kan prima communiceren. De vraag is kan jij goed luisteren en doorvragen… of praat je graag over jezelf en luister je niet echt naar de ander? - Dit kan je (aan)leren en zo word jij veel effectiever, zakelijk als privé. 

Bekijken
Aanmelden

ken de ander

Ik weet genoeg over mijzelf want ik ken mijzelf! Geweldig, de vraag die overblijft is “ken jij ook die ander en weet jij wat hem/haar beweegt, wat voor gedragsprofiel die persoon dan precies heeft?”

Bekijken
Aanmelden

Loslaten kan je

Je hebt een keuze! Vasthouden aan het oude en opnieuw proberen wat je al x-keer hebt gedaan....of kies nu voor jezelf en investeer in je toekomst, doe het anders,...jezelf en anderen. 

Bekijken
Aanmelden

Je bent bijzonder

Ga voor meer inhoud, kwaliteit en groei... nee ik bedoel niet in meer 'kennis over' maar '(in)zicht op wie je bent'. Je bent uniek en het ook waard!

Bekijken
Aanmelden

Lekker slapen

Er stond laatst een artikel in de krant over: "Slaaptekort werknemers kost Nederlandse bedrijven 12,4 miljard euro per jaar." Dit ging over het ingaan van de zomertijd en 1 uurtje minder slapen. Heeft hier echt niets mee te maken. Jaja... dat durf ik rustig te zeggen. Het gaat er om hoe jij je leven inricht en welke prioriteiten je stelt. Nog belangrijker; welke keuzes je maakt. Iedereen heeft 24 uur tijd per dag, de vraag is: "hoe besteed jij die tijd effectief!"

Bekijken
Aanmelden

Excelent

Bijna iedereen heeft een blinde vlek. Het bijzondere hieraan is dat je dit zelf niet ziet. Het zit namelijk niet in je gezichtsveld maar in je blinde hoek. Door de spiegel van een ander komt deze blinde vlek bloot te liggen (2 zien meer dan 1). Dat geeft jou de mogelijkheid hier wat mee te doen en zo jezelf te verrijken. 

Bekijken
Aanmelden

Leef in passie

Er is door onderzoeken bekend geworden dat slechts 13% van de werkende gemeenschap (wereldwijd) met plezier naar zijn of haar werk gaat. M.a.w. 87% gaat niet met passie/plezier, heeft een hekel aan het werk ze doen of zitten niet op de juiste plek. In welke groep zit jij? A: 13% B: 87%...

Bekijken
Aanmelden

Team = Great

Succes of mislukking van een team wordt door de persoonlijke gedragsstijl van ieder teamlid en door de interactie tussen de verschillende teamleden bepaald. Mooi!, "Weet jij je eigen gedragsstijl eigenlijk?"

Bekijken
Aanmelden

trainingen

YOUR EFFECTIVENESS - OUR CARE

Wij bieden training en coaching aan voor groepen en individuen. Ga jij ook voor minder stress, minder ziekteverzuim en meer effectiviteit? Wij begeleiden je medewerkers als groep en/of juist individueel om het beste uit zichzelf en het team te halen.

Trainingen

COaching

SHAPE YOUR FUTURE, LEARN TO BE EFFECTIVE 

Ben jij klaar met altijd achter de feiten aan lopen? Ben je moe of opgebrand en wil je de controle in je leven of je werk terug? Wij helpen je om jouw kracht te ontdekken en om het beste uit jezelf te halen. Zo haal je individueel het beste uit jezelf en kun jij je talenten en competenties zo effectief mogelijk inzetten.

COACHING