True efficiency is all about you

COACHING

Heb jij te maken met stress, druk, of gebrek aan tijd? Voelt het alsof er te weinig uren in een dag zitten? Vind je het lastig om dicht bij jezelf te blijven en grenzen aan te geven? Dan zijn de trainingen van Efficiency Partners helemaal voor jou!

Wij werken op basis van het Persolog Persoonlijkheidsprofiel (DISC) waardoor elke training helemaal op maat is. In onze trainingen helpen we je om inzicht te krijgen in je eigen competenties en uitdagingen. We laten je zien hoe je jouw leven op basis van jouw eigen kracht heel effectief kunt indelen. We helpen je in een traject om weer ruimte te krijgen in je dag en in je hoofd. Zo kun je weer echt genieten van het leven in vrijheid!

Bekijken
Aanmelden

PERSOLOG ® PERSOONLIJKHEIDSPROFIEL (DISC) 

Al onze traningen zijn gebaseerd op de Persolog persoonlijkheidsprofielen (DISC). Deze profielen helpen mensen zichzelf en anderen beter te begrijpen, gemakkelijker de juiste werkplek te vinden, hun sociale competenties te trainen en hun effectiviteit te vergroten.
Hiermee werken wij altijd heel persoonlijk en helemaal op maat.

MEER OVER DE PERSOLOG PROFIELEN           

COACHING TRAJECT
'Stress en Burn-out'
COACHING TRAJECT
'Persoonlijke groei'
COACHING TRAJECT
'Nee is ok'
BLOGS

Wij voegen graag waarde toe aan jouw werkdag door je te inspireren met onze blogs.

NEE, EN WAAROM DIT ENE WOORDJE SOMS ZO MOEILIJK IS!
03 september 2018

Elke dag worden we geconfronteerd met keuzes. Doe ik dit wel, doe ik dit niet. Elke dag wordt er een beroep op ons gedaan. Kun je helpen?

Meer lezen
DRUK ZIJN IS NIET HETZELFDE ALS EFFECTIEF ZIJN
09 augustus 2018

Heb jij ook wel eens zo’n dag, dat je heel de dag druk aan de slag bent geweest, maar als je ’s avond moe thuiskomt, je eigenlijk afvraagt; wat heb ik nou precies bereikt?

Meer lezen

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 
En ontvang meteen gratis jouw stappenplan "Drie gouden tips voor meer effectiviteit".