True efficiency is 
ALL ABOUT YOU

Blogs

Wij voegen graag waarde toe aan jouw werkdag door je te inspireren met onze blogs.

TO BE OR NOT TO BE... 

22 april 2019

that is the question. Shakespeare had het eeuwen geleden al gezien. En er een prachtige quote van gemaakt, die we allemaal kennen, maar eerlijk gezegd niet helemaal begrijpen. Ik in ieder geval niet...

Meer lezen

KERST STRESS

11 december 2018

Het is een heerlijke tijd van het jaar en we kijken er met z’n allen enorm naar uit. Of…dat zou het in ieder geval moeten zijn. Vrede, liefde, hoop, verwachting, Kerst, Nieuwjaar een paar heerlijke feestdagen samen...

Meer lezen

TIME MANAGEMENT!

01 oktober 2018

Je bent een drukbezette professional. Een kei in je vak. Je hebt er tenslotte ook jaren voor geleerd. Je hebt al je energie en tijd er in gestoken en je bent er trots op. En met recht!

Meer lezen

JUST DO IT

26 september 2018

Deze slogan is zeer succesvol gebleken. Je kent ‘m vast wel van het grote bedrijf Nike. Topsporters die met hun bijna onmenselijk prestaties roepen ‘Just do It’.

Meer lezen

NEE, EN WAAROM DIT ENE WOORDJE SOMS ZO MOEILIJK IS!

03 september 2018

Elke dag worden we geconfronteerd met keuzes. Doe ik dit wel, doe ik dit niet. Elke dag wordt er een beroep op ons gedaan. Kun je helpen?

Meer lezen

DRUK ZIJN IS NIET HETZELFDE ALS EFFECTIEF ZIJN

09 augustus 2018

Heb jij ook wel eens zo’n dag, dat je heel de dag druk aan de slag bent geweest, maar als je ’s avond moe thuiskomt, je eigenlijk afvraagt; wat heb ik nou precies bereikt?

Meer lezen

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 
En ontvang meteen gratis jouw stappenplan"Drie gouden tips voor meer effectiviteit".

Versturen