Nu ook online Coach sessies voor jongeren

Je kan het, je bent Nu, je bent bedoelt

We lezen steeds meer berichten in de kranten hoe ontzettend moeilijk deze periode is voor veel jongeren. En dat gaat ons aan het hart. Daarom biedt Efficiency Partners de eerste 25 jongeren die zich aanmelden 3 gratis Coach sessies online van 1,5 uur per sessie. Dit is wat wíj kunnen doen. Hier kunnen wij ons steentje bijdragen. Met jou samenwerken om jou sterker te maken. Weerbaarder. Opgewassen tegen een wereld die verandert, die aanpassing vergt en die misschien wel oncomfortabel voelt en onzeker is. Mochten er meer aanmeldingen komen, dan gaan we in ons netwerk op zoek naar coaches die ook mee willen doen. Gratis en voor niets.

Waarom doen we dit? Omdat wij onze talenten en ons hart willen inzetten om anderen te helpen. Dat is onze passie. We geloven in een stukje persoonlijke aandacht en focus om jou weer perspectief te geven. Om samen te ontdekken wat wél kan. Om jouw gedachten te richten op de keuzes en mogelijkheden die er wél zijn. Om anders te gaan denken en daardoor anders te gaan voelen. Gewoon om je sterker te maken en het leven te leven wat jou is gegeven.

Heb je interesse? Stuur een mailtje aan info@efficiencypartners.nl (knop onderaan de pagina) dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met jou op! Je bent te kostbaar om het niet te doen!

Wil jij verder groeien? Wil je meer, grootser, geweldiger dan waar je nu bent? Met ons coaching traject helpen we jou om de kracht in jezelf te ontdekken, op te staan en in beweging te komen. Om te groeien naar wie jij werkelijk bent en vandaar uit verder te gaan leven. En ja het is veilig m.a.w. we brieven niet gelijk je ouders oid. 

WebEx

Gebouwd om barrières te doorbreken en mensen samen te brengen om uitzonderlijk werk te doen, waar ook ter wereld. Naadloze samenwerking, 

TEAMS

Teams is een communicatie- en samenwerkingsplatform dat chatmogelijkheden, videoconferentie, bestandsopslag, waaronder gedeelde bestanden, en integratie van applicaties samenbrengt.

GOOGLE MEET

Overal veilig in contact blijven, samenwerken en plezier hebben. Met Google Meet kan iedereen veilig videovergaderingen van hoge kwaliteit maken en eraan deelnemen met maximaal 250 mensen.

ZOOM

In 2020 is Zoom een van de toonaangevende software-apps voor videoconferenties geworden. 

PRAKTISCH

Ben jij tussen de 13 en 21 jaar? En ben jij erg aan het struggelen in deze periode van lockdowns, sociale afstand en thuisonderwijs, je plek en toekomst? Dan willen wij jou graag helpen! Je hoeft niets voor te bereiden behalve op tijd te zijn voor de online meeting. 

Het Coaching traject sterk in het leven (Online) bestaat uit 3 sessies. Vooraf krijg je informatie over het tijdstip en de met welke tool we werken, dat kan Google Meet, MS-Teams, Zoom, FaceBook, oid zijn. Belangrijk om voorjezelf het meeste uit deze coaching te halen is dat je een rustige plek opzoekt en even ongestoord kan praten, let op dat je wel een goede wifi verbinding heb ;-)  

Elke sessie duurt circa 1,5 uur.
In de eerste sessie gaan we kijken wie je bent, hoe je kan reageren op vervelende en of moeizame omstandigheden of zelfs andere mensen. Iedereen heeft sterke en zwakke kanten. We helpen je om jouw sterke kanten maximaal te benutten.  

In de tweede sessie helpen we om een stukje zicht op jouw talenten te ontdekken. Dit gaan we doen door te kijken naar jouw talenten. Ook nemen we een kijkje wat jouw motiverende omstandigheden zijn, dat betekent waar ga jij van "aan" en waar word je echt "blij" van.

De derde en laatste sessie gaan we kijken naar een plan, nadenken over persoonlijke doelen (wat dat ook maar kan zijn) en werken we stapjes uit naar die doelen toe. We coachen je voor elke stap die je gaat zetten en motiveren je om je doel te bereiken.

Je investering bedraagt: 
3 sessies nu tijdelijk, €595 ipv 795,00 (ex. btw).

INTERESSE?

Vul hieronder je naam en mailadres in dan nemen wij binnen 48 uur contact met je op, zo gepiept. 

trainingen

YOUR EFFECTIVENESS - OUR CARE

Wij bieden training en coaching aan voor groepen en individuen. Ga jij ook voor minder stress, minder ziekteverzuim en meer effectiviteit? Wij begeleiden je medewerkers als groep en/of juist individueel om het beste uit zichzelf en het team te halen.

Trainingen

COaching

SHAPE YOUR FUTURE, LEARN TO BE EFFECTIVE 

Ben jij klaar met altijd achter de feiten aan lopen? Ben je moe of opgebrand en wil je de controle in je leven of je werk terug? Wij helpen je om jouw kracht te ontdekken en om het beste uit jezelf te halen. Zo haal je individueel het beste uit jezelf en kun jij je talenten en competenties zo effectief mogelijk inzetten.

COACHING

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 
En ontvang meteen gratis jouw stappenplan "Drie gouden tips voor meer effectiviteit".

Versturen