PRIVACY VERKlaRING

True efficiency is ALL ABOUT YOU

Privacy en Cookie Statement | Efficiency Partners

Als trainingsorganisatie voor o.a. bedrijven, particulieren willen we graag een voorbeeldfunctie zijn door iets wat best wel stoffig kan lijken heel erg duidelijk te maken.

Wij gaan en gingen al voorzichtig om met je persoonsgegevens, niet omdat het opeens moet.

De essentie van dit statement komt hierop neer: wij dragen zorg voor jou als website bezoeker en/of klant en doen ons best om alleen die mensen te mailen die daar expliciet om hebben gevraagd of al lid zijn van onze mailinglist. We willen je de beste service bieden, alleen daarvoor is het belangrijk dat we iets meer weten over wie onze website bezoekt. Heb je je ingeschreven voor mailtjes van ons? Dan kan het natuurlijk voorkomen dat je dubbele mailtjes krijgt of teveel mail. Het kan ook zijn dat je helemaal uit onze database wil worden gehaald. Uiteraard prima. Laat het ons dan even weten, zodat we het aan kunnen passen. Dan nu even een stukje leesvoer wat we niet leuker wel makkelijker kunnen maken;

Efficiency Partners respecteert je privacy en behandelt de persoonlijke informatie die je verstrekt vertrouwelijk en zorgvuldig. Door je persoonsgegevens op te geven op de website ga je er mee akkoord dat wij je gegevens gebruiken overeenkomstig dit Privacy- en Cookie Statement. 

Cookies
Op de websites van Efficiency Partners maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op je computer worden geplaatst en die worden uitgelezen door een browser. Met het gebruiken van onze website ga je akkoord dat we gebruik maken van cookies. Deze cookies worden gebruikt voor de volgende doelen:

• het onthouden van bijvoorbeeld inlognamen en wachtwoorden ten behoeve van een efficiënt gebruik van de website;
• het analyseren van het gebruik van onze websites om onze websites daarmee te kunnen verbeteren;

De door ons verzamelde gegevens worden door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt ter verbetering van onze dienstverlening en op een behoorlijke en zorgvuldige wijze. De cookies die je voorkeuren onthouden kun je uitschakelen middels de cookiebalk die je te zien krijgt bij het (voor het eerst) bezoeken van onze website. Je kunt daarnaast altijd je browser zo instellen dat je geen cookies meer ontvangt (ook handig).

Vastleggen van je gegevens
Wij gebruiken alleen gegevens die je uitdrukkelijk en vrijwillig verstrekt wanneer je de website bezoekt. Deze gegevens gebruiken wij om je zo goed mogelijk verder te helpen.

Persoonsgegevens Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die je gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van jou verwerken:

• Naam
• Adresgegevens (Waar we de spullen dienen af te leveren)
• e-mailadres
• telefoonnummer
• geboortedatum (optioneel)
• geslacht (handig voor het adresseren)
• informatie die je zelf invult in een open veld, zoals een forumpost of een bericht in het contactformulier
• inloggegevens
• leeftijd (optioneel)
• technische meetgegevens van de apparatuur zoals IP-adres, MAC-adres, identifiers in cookies en jouw surfgedrag op onze websites en apps

Je geeft persoonsgegevens door wanneer je:
– je aanmeldt voor een (online) training, workshop of cursus (iets wat we straks graag willen gaan aanbieden)
– een dienst of product aanschaft
– je aanmeldt voor de nieuwsbrief
– een ebook downloadt of je inschrijft voor een online training (optie straks voor in de toekomst)
– informatie aanvraagt
– je inschrijft voor onze community

Hoe wij omgaan met persoonsgegevens
Persoonsgegevens kunnen door ons worden gebruikt om je te informeren over relevante producten en diensten van Efficiency Partners, zolang je daar prijs op stelt. Indien je hier bezwaar tegen hebt of wanneer je gegevens wilt corrigeren of opvragen, kun je contact met ons opnemen. Afmelden voor nieuwsbrieven kan eenvoudig door het klikken op de link die onderaan iedere nieuwsbrief staat.

Verstrekking aan derden
Wij geven de door jou verstrekte gegevens door aan derde partijen als dat noodzakelijk is voor de levering van de door jou bestelde producten of aangevraagde diensten. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van een derde partij voor de afhandeling van iDeal-betalingen in onze webshop en geven we jouw gegevens door aan de postbezorger om niet-digitale bestellingen bij jou te bezorgen. Ook maken wij gebruik van een derde partij voor het hosten van e-mail, ledenadministratie en opslag van documenten. Wanneer wij jouw gegevens aan een derde verstrekken, zorgen wij er o.a. (met een overeenkomst) voor dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden worden gebruikt. Ook komen wij hierin overeen dat jouw gegevens worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn.  De meeste partijen die data van ons verwerken, werken met standaard overeenkomsten welke voldoen aan de AVG wetgeving. Denk hierbij aan partijen als Facebook, Google en Microsoft. Bedenk dus goed dat als je bijvoorbeeld onze Facebookpagina bezoekt, dat Facebook zelf ook gegevens over jou verzamelt, alhoewel ze aangeven hierbij wel te voldoen aan de AVG (zie kopje; websites van derden). Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de politie in het kader van onderzoek gegevens bij ons opvraagt. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht deze gegevens af te geven.

 Websites/Diensten/Apps/Software van derden
Op de website, in de nieuwsbrieven en in de trainingen kun je links aantreffen naar websites van derden. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd draagt Efficiency Partners geen verantwoordelijkheid voor de omgang met jouw persoonsgegevens door deze derden. Lees hiervoor het privacy statement van de betreffende website.

In een iets andere bewoording; deze verklaring is niet van toepassing op websites en apps van derden die door middel van links met onze websites of apps zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites of apps op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacyverklaring van deze website voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan. -> Microsoft / Google / Facebook / Mailchimp / Squarespace / PCOnline / Wordpress / Etc

Bewaartermijn van je gegevens
Efficiency Partners bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wanneer je je hebt ingeschreven voor een leuke download, videotraining of onze blog kun je je op ieder moment uitschrijven door te klikken op de uitschrijf link onder iedere mail.

Bijdragen Community
Wanneer je bijdraagt aan de Community dan maken we op geen enkele andere wijze gebruik van deze bijdrage dan waarvoor het platform is bedoeld. Bijdragen van alle groepen kunnen worden geïndexeerd door Google en zijn mogelijk dus vindbaar voor internetgebruikers. Met een ‘besloten groep’ bedoelen we dat toegang (plaatsen, reageren, bewerken) tot de community alleen mogelijk is na registratie. Efficiency Partners kan op geen enkele wijze verantwoording dragen voor hoe de andere deelnemers in de community met jouw bijdragen omgaan.

We anonimiseren je data voor Google Analytics
We geven training en kunnen niet zonder informatie over het gebruik van onze site. We hebben onze analytics zo ingesteld dat je gegevens door Google worden geanonimiseerd en nooit terug te leiden zijn naar jou als unieke bezoeker. We delen daarnaast geen informatie met Google om in te zetten voor ads.

Heb je iets gedownload? Dan is dit wat we met je mailadres doen: Het is ons doel om je de beste klantervaring te geven die we kunnen. We gebruiken je gegevens om je advertenties voor te schotelen op Facebook
Uiteraard willen we ons marketingbudget effectief besteden en je tegelijkertijd de beste gebruikerservaring geven.

We gebruiken je gegevens om te checken of we een stapje extra voor je kunnen doen
We analyseren (alleen op onze eigen website) hoe je onze website gebruikt en hoe we zo verbeteringen kunnen aanbrengen.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Efficiency Partners neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Zo hebben we onder andere voor intern gebruik een AVG-handboek geschreven. Mochten we op enig moment een datalek hebben dan zullen we jou en benodigde instanties er direct van op de hoogste stellen. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of direct met backoffice@zakelijksucces.nl

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Jouw gegevens gebruiken wij nooit zonder toestemming voor andere doeleinden. Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Vragen? Neem contact met ons op!
Heb je vragen over het gebruik van je persoonsgegevens of andere onderwerpen uit dit privacy statement, neem dan contact op met Efficiency Partners via: info@efficiencypartners.nl

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij je graag verder als je vragen hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Inwerkingtreding Deze (vernieuwde) privacyverklaring is in werking getreden op 25 mei 2018.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 
En ontvang meteen gratis jouw stappenplan "Drie gouden tips voor meer effectiviteit".

Versturen